putina istorie

2013

Pregatim resurse si servicii unice in Romania pentru comunitatea specialistilor in roluri de sprijin (consilieri, psihologi, asistenti sociali etc.).

2012

Ne specializam in servicii de supervizare in consiliere, obtinand certificarea Supervision Professional de la EBCC.

Ca parte din echipa EBCC, formam prima grupa de GCDF in Ungaria.

Lansam site-ul dedicat GCDF-Romania.ro.

Ii intalnim in Romania pe unii din creatorii cardurilor OH.

2011

Discutam direct cu NBCC USA dezvoltarea GCDF si ACROM in Romania si in lume.

Facem parte din echipa EBCC, formand prima grupa de GCDF in Portugalia, primul pas spre formare GCDF in context international.

Beneficiem de supervizare de la experti cu peste 30 de ani de experienta in consiliere.

2010

Ne specializam in continuare in educatie non-formala.

Suntem unic reprezentant al cardurilor OH in Romania - prin proiectul www.OH-cards.ro.

Facem parte din echipa EBCC, formand prima grupa de GCDF in Taiwan.

2009

Devenim furnizori de educatie continua pentru GCDF Romania.

Dezvoltam Asociatia Consilierilor Romani, alaturi de ceilalti membrii fondatori, participam la realizarea site-ului www.asociatiaconsilierilor.ro.

Ne pregatim pentru a participa in programele europene Tineri in Actiune si a implementa proiecte europene pentru tineri si studenti, in ariile de dezvoltare personala, integrare a vietii profesionale cu celelalte roluri in viata.

Ne pregatim sa ne dezvoltam si in ariile de sanatate mintala, prin programul Mental Health Facilitator (MHF).

Initiem proiecte de informare pe piata muncii cu media audio locala si regionala.

Facilitam dezvoltarea in cariera si informarea pe piata muncii in relatii de consultanta in cariera pentru tineri, adulti si grupuri.

 

2008

Avand experti certificati GCDF Master Trainer pentru Romania, furnizam programul de formare Consultant in Cariera GCDF in intreaga tara - formam GCDF si GCDF Traineri.

Acumulam experienta practica in cea mai eficienta metoda de evaluare a resurselor umane -  participam ca observatori la un program de tip Assessment Center intr-o companie multinationala, leader mondial de piata pe segmentul sau.

Membrii echipei noastre obtin certificatul de formator de formatori recunoscut de Ministerul Educatiei si Cercetarii si de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale.

Cateva din obiectivele Active Labs pentru 2008:

  • Castigarea increderii clientilor nostri persoane fizice in aria consilierii in cariera;
  • Consolidarea si extinderea relatiilor cu partenerii si clientii existenti;
  • Investie in parteneriatul cu NBCC Romania pentru dezvoltarea profesiei de consilier in Romania.

Implementam programe de dezvoltare in cariera pentru angajatii din companii private din Tg. Mures.

 

2007

Echipa noastra isi dezvolta expertiza cu noi competente - formare de formatori si supervizarea in consiliere.

Furnizam pachete de cursuri “in house” adaptate cerintelor specifice ale clientilor nostri.

In luna decembrie se confirma obtinerea certificatului GCDF pentru dna Iulia Sara, care ii atesta acesteia capabilitatile de consilier in cariera pentru Romania.

 

 

2006

Active Labs investeste in invatare continua - metode cele mai avansate de evaluare a resurselor umane - Accessment si Development Center, aspecte legale si de etica in consilierea in cariera sunt cateva dintre ariile pe care le-am investigat.

Suntem mandrii sa sustinem companii din domeniul IT Software din Tg. Mures cu campanii de selectie si plasare, sisteme de evaluare a performantelor (feedback de 360 de grade), instruire interna si programe de teambulding.

 

2005

Membrii echipei noastre incep studiul curiculei Global Career Development Facilitator (GCDF) pentru Romania, instruire care se va intinde pe o perioada de timp de cel putin un an de zle.

Construim planuri de dezvoltare in cariera pentru angajatii comaniilor cu care membrii echipei noastre colaboreaza.

 

2004

Active Labs vine pe o piata unde nevoile de dezvoltare a resursei umane devine o solutie pentru dinamica mediului de afaceri din Romania si pentru nevoile de integrare europeana pe care trebuie sa le satisfacem.

Se observa o stringenta nevoie pentru indivizi de a-si descoperi adevaratele valori, competente, aptitudini cu scopul de a lua deciziile optime in cariera si a ajunge sa integreze perfect dimensiunea personala a carierei cu cerintele de personal ale mediului de business. Acestea sunt preocuparile de baza ale companiei noastre.