Targu Mures Business Days, a doua editie

Prima editie a Business Days din Martie 2010 a pus Targu Mures-ul pe harta evenimentelor de afaceri din Romania, adunand peste 600 de oameni de afaceri din intreaga tara, 32 de speakeri printre care Marius Ghenea, George Butunoiu, Calin Fusu si Andy Szekely care au sustinut conferinte si workshop-uri pe teme de antreprenoriat, management si inovatie in afaceri.

Suntem alaturi de prietenii de la JCI Tg. Mures pentru a doua editie a evenimentului va avea loc pe 29-30 septembrie la Hotel President din Targu Mures si se va desfasura pe structura de baza a primei editii, cu patru sesiuni de conferinta si sase de workshop. Evident, v-am pregatit o serie de noutati care sa faca acest Business Days mai special decat primul. Astfel:

• Printre speakeri vom avea o serie de invitati de la nivel international in frunte cu Anthony Silard, CEO al Executive Leadership Institute din Statele Unite, Filipe Carrera si Harald Lepisk
• Am introdus doua noi teme: CSR si dezvoltarea resurselor umane
• JCI Gala si Expozitia Fabricat in Mures, doua “evenimente satelit” vin care sa completeze impactul Business Days.

La JCI Gala am invitat membrii JCI, oameni de afaceri din 15 tari europene pentru a stabili punti de legatura cu membrii comunitatii muresene de business si de a sarbatori reteaua internationala JCI. Veti avea ocazia in cadrul acestui eveniment remarcabil sa aflati istoria JCI si impactul international al organizatiei. Gala JCI va avea loc in data de 1.10.2010 de la ora 18:00 la Palatul Culturii si se va finaliza cu un concert simfonic extraordinar sustinut de Orchestra Simfonica din Targu Mures.

La Fabricat in Mures suntem co-organizatori si dam sansa producatorilor locali sa isi expuna produsele catre cei 10.000 de vizitatori asteptati la standuri.

Pentru toate celelalte detalii va invitam pe site-ul evenimentului - www.businessdays.ro.

O noua grupa de training GCDF la Bucuresti

In luna august 2010 cursantii absolventi ai cursului de GCDf au obtinut certificatul GCDF Romania, emis de CEE . Grupa de lucru s-a desfasurat in perioada Nov 2009 - Iunie 2010.

In luna octombrie 2010 incepem o noua grupa de lucru GCDF la Bucuresti.

Perioada de desfasurare: Oct 2010 - Martie 2010.

Taxa de curs este 450 euro / persoana fizica; 600 euro / reprezentat persona juridica. Platibila in maxim 4 transe egale.

Nr. participanti: se lucreaza in grupe de maxim 8 - 10 cursanti.

Pentru informatii duplimentare accesati pagina GCDF pe site-ul nostru dedicat sau scrieti la[email protected].

Grup de dezvoltare ‘Public Speaking’ la Tg. Mures

Te provocam sa iti imbunatatesti abilitatile de speaker la modul cel mai practic!

 

Sarbatori cu sanatate!

In prag de sarbatoare, va dorim sanatate is pace sufleteasca, alaturi de ai dvoastra dragi! Fie ca 2010 sa va aduca realizarile pe care le doriti!

Iulia Sara, in numele echipei Active LabsCraciun Fericit si La multi Ani!

Prima grupa GCDF Trainer din Europa

In noiembrie 2009 NBCC Romania a organizat primul curs pentru Formator GCDF in Romania, aceasta fiind o premiera pentru intreaga Europa.

Acest curs si manualul FORMATORULUI GCDF pe baza caruia se desfasoara, este posibil gratie eforturilor concertate ale mai multor absolventi si practicieni cu experienta GCDF coordonati de Dr. Andreea Szilagyi, promotoarea programului GCDF in Romania, presedinte NBCC Romania, coordonatorul EBCC.

Cursul a fost sustinut de Iulia Sara, al doilea GCDF Master Trainer in Romania si Ioana Panc, GCDF Master Trainer si co-autor al manualului GDCF Trainer Romania.

Cursul de Formator GCDF se adreseaza absolventilor GCDF cu experienta care doresc sa livreze cursul GCDF pe cont propriu sau in cadrul organizatiilor in care isi desfasoara activitate. Absolventii acestui curs devenin formatori certificati GCDF, putand astfel sa-si largeasca portofoliul de servicii intr-un moment in care piata muncii este propice dezvoltarii activitatii de consiliere in cariera.

Descrierea programului aici - http://nbcc.ro/extras/ro/TTT_GCDF.pdf

Primul workshop OH de 1 zi in Bucuresti

In 14 Noiembrie 2009 a avut loc primul workshop (de 1 zi) cu cardurile OH la Bucuresti. Activitatile desfasurate cu cardurile OH aduc in prim plan lipsa judecatii de valoare, incurajarea comunicarii, exprimarii libere, imbunatatirea introspectiei, accesul la intelesurile interioare.

Cardurile OH sunt carduri de asociere care dezvolta intuitia si imaginatia, faciliteaza introspectia, comunicarea, relationarea si exprimarea intelesurilor interioare. Se folosesc de psihologi, terapuri, consilieri, formatori si celelalte roluri de dezvoltare si educatie.

Vedeti detaliile si prezentarea acestui workshop.

Workshopurile OH in Romania, aici - http://www.oh-cards.ro/workshop/

www.Oh-cards.ro este un proiect Active Labs.

13 Nov, Bucuresti - prima intalnire cu noua grupa GCDF

In 13 nov. 2009 are loc prima intalnire cu o noua grupa de lucru GCDF la Bucuresti.

GCDF este un certificat care ofera publicului garantia unor servicii de calitate in domeniul consultantei in cariera si are la bazaă un program de training care acopera competente specifice practice. Certificatul este acordat de catre CCE Europe (www.cce-global.org) si administrat in tara noastra de NBCC Romania (National Board for Certified Counselors) – www.nbcc.ro.

In urma programului de training GCDF, cursantii absolventi dobandesc cunostinte si abilitati practice care se inscriu in perimetrul a 12 arii de competenta:

1.      Teorii si modele ale dezvoltarii in cariera;

2.      Abilitati de sprijin in consiliere;

3.      Diversitatea în consiliere;

4.      Evaluarea în consilierea in cariera;

5.      Tehnologia în consiliere;

6.      Informare în piata muncii;

7.      Abilitati de cautare a unui loc de munca si plasament;

8.      Training; 

9.      Dezvoltare / implementare de programe de cariera;

10.   Promovare si relatii publice;

11.   Aspecte etice si legale in consiliere;

12.   Supervizare in consiliere.

04.11 este ultima zi de inscriere pentru aceasta grupa - mai este un loc disponibil.

Detalii complete despre GCDF Romania gasim pe site-ul proiectului.

Ce am mai facut azi vara

Vara a trecut de ceva vreme deja, va impartasim pe scurt ce s-a intamplat azi vara.

Am participat la primul Laborator de Educatie Nonformala din Romania, desfasurat in luna iulie la Gura Portitei. Am experimentat si invatat noi metode de educatie nonformala, am cunoscut tineri energici si organizatii, am creat legaturi, ne-am distrat!

Am inceput traducerea in limba romana a instructiunilor de lucru pentru cardurile OH. Acestea vor fi disponibile incepand cu 15 noiembrie 2009 si vor fi trimite in format electronic inclusiv clientilor OH existenti.

Am inceput seria de workshopuri OH in Romania. Mai multe detalii despre acestea pe pagina dedicata www.OH-cards.ro/workshop.

Workshop OH la Business-Edu Expo 2009

In luna iunie 2009 am participat la Business-Edu Expo 2009, eveniment gazduit la Sala Palatului, Bucuresti. Workshop-ul OH a fost unul scurt - de 30 de minute - insa sala a fost plina cu cei 35 participanti. Am desfasurat diferite activitati cu cardurile OH - acestea fiind imediat indragite de participanti.

Pentru informatii despre workshopurile OH va invitam pe www.OH-cards.ro/workshop/. Urmeaza alte evenimente OH in intreaga tara.

Workshop OH la Conferinta APIO 2009

In 6 Iunie 2009 am desfasurat workshopul ‘Instrumente informale – cardurile de asociere’ in cadrul Conferintei Nationale de Psihologie Industriala si Organizationala, APIO 2009 – Cluj Napoca.

Chiar daca numarul participantilor nu a fost mare, acestia au avut oportunitatea sa cunoasca indeaproape cardurile OH, sa desfasoare activitati creative cu ajutorul acestora, sa inteleaga in modul cel mai practic ce sunt, care sunt beneficiile si cum se folosesc cardurile OH in diferitele contexte de dezvoltare sau educationale.

Toti participantii au fost incantati de practicitatea si utilitatea acestor instrumente.