portofoliu

Echipa Amplusnet creste cu noii membrii selectati de Active Labs. De asemenea este prima companie din Tg. Mures - si unele dintre putinele din Romania, care beneficaza de serviciile complete de consiliere a angajatilor puse la dispozitie de specialistii nostri.

Programul de training pe care l-am pregatit special pentru OMRO a fost unul foarte specific - Introducere in Project Management - Practici si Unelte - intentionat sa transfere cunceptele de baza pentru managementul proiectelor, prin aplicatii si studii de caz practice, si sa transmita principiile de folosire ale celor mai noi unelte pentru managementul proiectelor si proceselor - Microsoft Project si Microsoft Visio (editiile 2007).

G&M International Instalatii

Programul “Dezvoltarea abilitatilor practice pentru eficientizarea activitatii la birou” dezvoltat special pentru G&M a insistat in special pe folosirea tehnologiei in mod optim pentru usurarea activitatii in munca de zi cu si cat si pe aspecte legate de comunicarea comerciala si organizationala. Programul s-a desfasurat de-a lungul mai multor module ce au implicat diverse pozitii din echipa G&M, in functie de nevoile de dezvoltare ale acestor, nevoie care au fost analizate inainte de modelarea programului.

Inca din 2004 suntem alaturi de Agentia Tg. Mures a Generali Asigurari S.A. si o sustinem in managementul portfoliului pentru recrutare si la primele etape de preselectie ale noilor angajati.

Lynx Solutions furnizeaza servicii IT axate pe solutii profesionale personalizate pentru mediul de afaceri. Echipa Lynx creste cu noi membrii pe care Active Labs ii recomanda.

Echipa noastra contribuie la cresterea echipei Adams Vision prin punerea la dispozitie de candidati potiviti in urma campaniilor de recrutare / selectie.

Expert Consult este o companie specializata in servicii financiar-contabile. Echipa Expert Consult a crescut cu noi memberii pusi la dispozitie de Active Labs.