testimoniale

“Am avut norocul sa o am pe Iulia Sara in pozitia de trainer la locul de munca pe care inca il am. Timp de 1 luna am lucrat cot la cot si am profitat la maximum, pentru ca am avut de ce.

Inainte de toate, Iulia este un pedagog talentat: stie cand si cat sa explice, ofera informatii ‘atat cat trebuie’ doar, adica suficiente cat sa lase loc de investigatii proprii necesare intelegerii aprofundate. Este mereu focusata pe calitate si imbunatatire fara a face abuz de standarde (fie ele proprii sau comune).

La momentul respectiv nu stiam ca se ocupa si cu consultanta pe cariera si am putut observa implicarea ei in relatia cu mine la un nivel mult mai profund decat cel la care ma asteptam, novice fiind intr-o firma cu traditie. Mereu deschisa la explicatii si sugestii, ea da imboldul sa vorbesti si sa ridici in discutie problemele cele mai greu de abordat din pozitia de incepator. Este dezinvolta, mereu pozitiva, echidistanta dar implicata, avand o abordare constructiva pentru toate - acestea fiind de altfel ‘cele cateva’ pe care ne dorim sa le gasim intr-un consultant. Posibil sa fiu subiectiva, dar consider ca si-a adus aportul la evolutia (simt ca exista una si mi s-a confirmat) mea de pana acum.

Apreciez foarte mult toata implicarea in relatia pe care am pastrat-o si dupa finalizarea training-ului. Ea ramane in continuare pentru mine omul cu raspuns la toate, si asta nu pentru ca le-ar detine neaparat. Ceea ce stie sa faca mai bine (cel putin face asta pentru mine) este sa te indrume catre raspunsul pe care il cauti si care oricum se afla deja in tine.”

Cristina M., Software Tester, companie software

“Colaborarea cu Active Labs pe parte de consiliere in cariera si recrutare personal este un mare plus pentru noi (‘este’ si nu ‘a fost’ deoarece vorbim despre un proces continuu). Am putut selecta angajati cu experienta si potential  deosebite care pot duce la dezvoltarea afacerii si de asemenea se observa o imbunatatire a comunicarii cu vechii angajati. Consider ca serviciile de consiliere in cariera sunt foarte benefice atat pentru firmele care comanda si platesc aceste servicii cat si pentru angajatii lor care beneficiaza de acestea.”

Dan Gurghian, Partener, CTO, Amplusnet

The Introduction to Project Management training provided by Active Labs has benefited me and OMRO by enabling clearly defining project scope and deliverables, project risks and benefits. It provided me with a firm foundation to go one step further in understanding projects from a much more disciplined perspective.
It was well presented by a dynamic facilitator with extensive project management expertise, particularly in the knowledge areas presented. We certainly look forward to taking the steps forward in developing our project management knowledge with Active Labs. Many thanks to Iulia!

Helga Dumitrescu, Director Resurse Umane - Opportunity Microcredit Romania

Dupa multe cautari, Active Labs m-a ajutat sa imi gasesc jobul pe care mi-l doream de multa vreme - acum sunt software developer in cadrul unei companii de software din Tg. Mures iar ceea ce fac imi ofera satisfactiile personale de mult asteptate si oportunitati de dezvoltare profesionala.”

Adi, Programator Junior VC++