Targu Mures Business Days, a doua editie

Prima editie a Business Days din Martie 2010 a pus Targu Mures-ul pe harta evenimentelor de afaceri din Romania, adunand peste 600 de oameni de afaceri din intreaga tara, 32 de speakeri printre care Marius Ghenea, George Butunoiu, Calin Fusu si Andy Szekely care au sustinut conferinte si workshop-uri pe teme de antreprenoriat, management si inovatie in afaceri.

Suntem alaturi de prietenii de la JCI Tg. Mures pentru a doua editie a evenimentului va avea loc pe 29-30 septembrie la Hotel President din Targu Mures si se va desfasura pe structura de baza a primei editii, cu patru sesiuni de conferinta si sase de workshop. Evident, v-am pregatit o serie de noutati care sa faca acest Business Days mai special decat primul. Astfel:

• Printre speakeri vom avea o serie de invitati de la nivel international in frunte cu Anthony Silard, CEO al Executive Leadership Institute din Statele Unite, Filipe Carrera si Harald Lepisk
• Am introdus doua noi teme: CSR si dezvoltarea resurselor umane
• JCI Gala si Expozitia Fabricat in Mures, doua “evenimente satelit” vin care sa completeze impactul Business Days.

La JCI Gala am invitat membrii JCI, oameni de afaceri din 15 tari europene pentru a stabili punti de legatura cu membrii comunitatii muresene de business si de a sarbatori reteaua internationala JCI. Veti avea ocazia in cadrul acestui eveniment remarcabil sa aflati istoria JCI si impactul international al organizatiei. Gala JCI va avea loc in data de 1.10.2010 de la ora 18:00 la Palatul Culturii si se va finaliza cu un concert simfonic extraordinar sustinut de Orchestra Simfonica din Targu Mures.

La Fabricat in Mures suntem co-organizatori si dam sansa producatorilor locali sa isi expuna produsele catre cei 10.000 de vizitatori asteptati la standuri.

Pentru toate celelalte detalii va invitam pe site-ul evenimentului - www.businessdays.ro.

Comments are closed.